Aangesloten bij

Dankzij onze partners blijven we voortdurend up-to-date met de laatste ontwikkelingen, waardoor we in staat zijn om onze klanten te adviseren op basis van de meest actuele en relevante kennis. Bij Escount Bedrijfsadviseurs gaan we verder om ervoor te zorgen dat uw financiële belangen worden beschermd en geoptimaliseerd.

Escount Bedrijfsadviseurs is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Deze organisatie is het resultaat van de krachtenbundeling tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Met ingang van 1 januari 2011 zijn deze verenigingen gefuseerd en als RB verder gegaan.

Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.200 zelfstandige adviseurs en belastingadvieskantoren. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Dat wij als kantoor lid zijn van deze organisatie heeft daarom dus ook voordelen voor u als klant. Als lid van het RB zijn wij bijvoorbeeld verplicht voldoende bijscholing te volgen waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fiscale wetgeving. En die kennis zetten we in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bron: www.rb.nl

Optimaal geïnformeerd advieskantoor
Dagelijks ontvangen wij van fiscanet per e-mail al het relevante nieuws betrekking hebbende op fiscale zaken, arbeidszaken, pensioen en sociale wetgeving. Fiscanet Accountancy is een maatwerkproduct voor MKB-adviseurs van de bekende digitale uitgeverij Fiscanet Accountancy. Daarnaast is ons kantoor optimaal geautomatiseerd.

Klaar voor de toekomst
Escount maakt gebruik van Standard Business Reporting, kortweg SBR. Dit is een gestandaardiseerde manier om financiële gegevens uit te wisselen met de banken, de Belastingdienst, KVK en een aantal andere partijen.

Op de hoogte van relevant CAO-nieuws
Wekelijks ontvangen wij van CAOnet per e-mail al het relevante nieuws betrekking hebbende op CAO zaken. CAOnet is het verlengstuk van Fiscanet waarin inhoudelijk dieper wordt ingegaan op alle bedrijfstak-CAO’s en ondernemings-CAO’s van Nederland.

Escount Bedrijfsadviseurs werkt nauw samen met Van Zijl Advocaten, experts op het gebied van arbeidsrecht. Deze samenwerking verzekert onze klanten van toegang tot de meest actuele informatie en inzichten op het gebied van arbeidsrecht. Bij Van Zijl Advocaten blijven ze voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze complexe discipline.

Als partners in advies en begeleiding, streven we ernaar om uw bedrijf te voorzien van de meest robuuste juridische ondersteuning, zodat u met vertrouwen kunt opereren in de wereld van arbeidszaken. Bij Escount Bedrijfsadviseurs zorgen we ervoor dat u op de hoogte bent en dat uw belangen worden beschermd.